En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar müstacel tavır simultane kapının kabil olan en az bugün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile bile devreye giren, ısı ve esrarın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla yanında işlem adımları ekseri şunları yürekerir:

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle müstacel durumlarda binanızın emniyetliğini esenlayabilirsiniz.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bununla birlikte süflidaki kriterlere sahip olan yerlerde biricik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Güvenlik: Ivedili çışitaa Yangın Merdiveni Kapısı yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Evgin durumlarda bapların her an ayan olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında nazarıitibar edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi pozisyon çabucak kapının olabilir olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + dal seti yahut panik pas setinin mono-blok Yangın Çıkış Kapısı olarak monte edilmesidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek Yangın Merdiveni Kapısı sıva onarımı ve boya işleri sebebiyle baplar pert görmez.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en oranlı fiyat politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page